Fodbold nyheder

Inter og Juve vil bytte sig til Atletico-stjerne

Af Stefan Lindahl

Inter og Juventus vil tilbyde superstjerner for Atleticos Joao Felix.

Article image

I weekenden tabte Atletico Madrid til rivalerne Real Madrid i La Liga. Midt i anden halvleg skiftede Atleticos træner Diego Simeone holdets offensiv-es Joao Felix ud. Felix lignede bestemt ikke en spiller, som var helt enig i den beslutning. Ifølge italienske Calciomercato har portugiseren ikke det bedste forhold til Simeone, og det har fået Juventus og Inter til at overveje at afgive bud på Felix.

Da Atletico hentede den nu 21-årige stjernespiller i Benfica i sommeren 2019, betalte spanierne 970 mio. kroner for Felix. Derfor ved de to interesserede italienske klubber godt, at de skal have den store pengepung frem, hvis deres bud ikke omgående skal skydes ned.

Det skræmmer dog ikke Inter og Juve. Inter skulle ifølge Daily Mail være klar til at tilbyde Lautaro Martinez for Felix i en byttehandel. For Juventus’ vedkommende skulle det være Paulo Dybala, som kan blive en del af en byttehandel.

I 17 kampe for Madrid-klubben i indeværende sæson har portugiseren scoret otte mål, hvilket gør ham til klubbens topscorer.

Mere om João Félix

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik