Fodbold nyheder

Lampard:
Har fuld tiltro til Kante

Af Asbjørn Steffensen

Chelseas manager tror fuldt og fast på hans franske midtbane-profil trods fremtids-spekulationer.

Article image
Ritzau-Scanpix

N'Golo Kante ankom til Chelsea tilbage i 2016 som nylig kronet engelsk mester med Leicester City. Den lille franskmand blev dog hurtig mindst lige så dominerende i Chelsea, som han var i Leicester, og var et de største profiler på holdet, da London-klubben vandt Premier League i 2017.

Da Maurizio Sarri tog over efter Antonio Conte i 2018, tog han Jorginho med fra Napoli, og Kante blev derfor brugt på en uvant position, hvilket gjorde ham mindre dominerende på midtbanen og gik ud over spilletiden. Siden dengang har spekulationerne gået på, om franskmanden skulle finde en anden klub.

Denne sæson er Kante dog genfødt på Chelseas midtbane under manager Frank Lampard, og viser igen storspil. Lampard siger, at han tror på Kante.

- Jeg bliver med at sige, hver gang jeg bliver spurgt til Kante, at jeg har fuld tiltro til ham, og den verdensklasse midtbanespiller han er i fodbold, siger Lampard ifølge GOAL og fortsætter:

- Ikke kun at komme imellem og vinde bolde tilbage, sosm vi ved han mestrer, men også hans pasningsspil og støtte på midtbanen, og overgangen til den dybe midtbane er gået rigtig godt. Jeg er rigtig glad for ham.

Kante var med, da Chelsea lørdag eftermiddag vandt 2-0 over Newcastle på udebane, og franskmanden spillede 90 solide minutter.

Mere om N'Golo Kanté

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik