Fodbold nyheder

Serge Gnabry: Arsenal er favorit til at hente mig

Af Raymund Nelausen

Serge Gnabry har udtalt, at hvis han skulle vende tilbage til Premier League, ville Arsenal være klubben, som han ville vælge.

Article image
Ritzau-Scanpix

Bayern München har nærmest været uovervindelig det sidste år, hvor Serge Gnabry har været en stor profil. Tyskeren har scoret masser af mål i Bayern-trøjen, men sådan har det ikke altid været. Gnabry havde det svært i sin tid hos Arsenal, hvor han efterfølgende blev sendt videre i karrieren, da han ikke var god nok i London-klubben.


Det manglende gennembrud i Arsenal kan dog stadig komme i fremtiden for Gnabry, der åbner op for en mulig retur til Premier League. Til mediet CBS Sports fortæller Gnabry, at - Arsenal er favoritten, hvis han en dag skulle vende tilbage.

Gnabry var i sidste sæson flere gange i London for at møde Chelsea og Tottenham. Her scorede han imponerende seks mål imod de to klubber, men især mod Tottenham var han ekstra motiveret og scorede fire mål, og det skyldes ifølge ham selv hans Arsenal-fortid.

- Selvfølgelig, på grund af min Arsenal-fortid mod Spurs (Tottenham, red.) havde jeg lidt mere motivation, udtalte Serge Gnabry til CBS Sports.

Hvis Serge Gnabry en dag skulle vælge at vende tilbage til engelsk fodbold, vil han med sikkerhed kunne vælge mellem alle topklubberne. Han har i sin tid hos Bayern München scoret 40 mål i 97 kampe og vundet otte trofæer, og det burde kunne tiltrække de største klubber.

Gnabry har kontrakt med den tyske storklub frem til 2023.

Mere om Serge Gnabry

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik