AGF - FC København

Danmark: Superligaen
AGF N. Poulsen (61)
Ceres ParkFuld tid0-1
FC København J. Wind (Str. 9), M. Kaufmann (77)
LineupReferatVideo

AGF-kriger om Fischer:
Skriger som en lille pige - her er Fischers reaktion

Af Jonathan Kjær Troelsen

Søndagens sene Superliga-kamp var en dramatisk en af slagsen. To røde kort og VAR var med til at skabe en intens og til tider ond stemning på banen.


Nicolai Poulsen blev udvist i aftenens kamp mod FC København, hvor han fik tildelt to advarsler. Den sidste kom efter en tackling mod Viktor Fischer, og 27-årige Poulsen er efterfølgende ikke tilfreds med hverken udvisningen eller Fischer.

- Jeg kommer først på bolden og har egentlig ikke i sinde at gå ind i Viktor Fischer eller ramme ham. Og hvis jeg skal være ærlig, så tror jeg sgu ikke engang, jeg rammer ham. Jeg tror måske, jeg snitter ham. Og så ligger han og skriger som den lille pige, han nu er. At Mads så skynder sig at tage sig til lommen og give mig nummer to gult, det er jo hans vurdering. Men jeg synes, det er tyndt, siger Poulsen til Indkast.dk.

Kritikken mod Viktor Fischer er han ikke selv umiddelbart enig i, og han er også ligeglad med Poulsens kritik.

- Jeg mærker bare, at han knalder mig ned på knæet. Klokkeklart gult, lyder Fischers umiddelbare reaktion, som heller ikke vil bruge kræfter på kritikken fra Poulsen.

- Fuldstændig ligeglad. Fuldstændig. Jeg bemærker ikke noget, han siger derinde i dag. Men han skal have gult kort på nummer to, og han forlod banen igen. Han blev spillet ud af kampen, og det kunne han ikke håndtere. Der var rigtig mange AGF-spillere, som ikke kunne håndtere det. De vil gerne opildne en stemning, men det bliver altid på et niveau, hvor de ikke kan være med, fortæller Fischer om AGF og den hårdt spillede kamp.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik