Brøndby - FC Midtjylland

Danmark: Superligaen
Brøndby A. Bruus (16), J. Lindstrøm (51), S. Rosted (80)
Brøndby StadionFuld tid2-3
FC Midtjylland A. Dreyer (62), P. Sisto (73), M. Schwäbe (90)
LineupReferat

Brian Priske:
Outstanding og voldsomt højt niveau

Af Raymund Nelausen

FC Midtjylland var bagud med 0-2, men formåede alligevel at få alle tre point med hjem fra Brøndby. Til Indkast.dk roser Brian Priske sine spilleres vindermentalitet og ser frem mod Liverpool-kampen.

Ritzau Scanpix
Ritzau Scanpix

I 60 minutter så det sort ud for FC Midtjylland, der var hårdt presset af Brøndby IF og bagud 0-2. De smed rigtig mange bolde væk, og det vil Brian Priske gerne se nærmere på, da det er noget, som FC Midtjylland har gjort i flere kampe.

- Vi starter fornuftigt, selvom det er underligt at sige, men det var jo egentligt okay, og vi har jo styr på det. Brøndby er rigtig skarpe og rigtige dygtige, og jeg er ærgerlig over at den første time, der giver vi voldsomme mange chancer væk, som ikke er godt nok.

- Vi gav også en del chancer væk forleden mod Atalanta, og der var også en Randers-kamp, hvor vi gav lidt væk. Vi har egentlig snakket om det og diskuteret det lidt.

- Jeg ved ikke, om jeg glæder mig til at se den første time, men jeg skal i hvert fald have kigget på, hvor er det lige, at vi smide bolden hen, og hvorfor vi gør det. Vi bliver nødt til at være klogere og mere cool på bolden i stedet for, at vi skal rende retur på eget mål og give så store chancer væk, udtalte Brian Priske efter kampen.

Selvom de kunne have tabt stort på Brøndby Stadion, formåede de danske mestre at vende stillingen fra 0-2 til 3-2. Spillerne skruede tempoet op og viste, at de er et mandskab, der aldrig giver op. Netop deres vindermentalitet er noget, som Brian Priske vil have fokus på.

- Jeg har egentligt rost det mange gange, men i dag bliver det understreget endnu en gang, at vores vindermentalitet er outstanding og på et voldsomt højt niveau. Dem der stod inde på banen, og var bagud 2-0, gravede rigtig dybt i både sjæl og krop, og de blev nødt til at gøre noget anderledes, og så ender vi med at stå med tre point.

Brian Priske må håbe, at FC Midtjylland-spillerne tager deres vindermentalitet med til England, hvor de tirsdag tørner sammen med Liverpool i Champions League. Niveauet skal i hvert fald være højere end i deres senest kamp mod Atalanta.

- Når vi kigger chancerne igennem fra Atalanta, og det var et fantastisk hold, som vi var oppe imod, men mange af de sekvenser, hvor chancerne opstår, der er det os selv, som er på bolden. Vi smider den nogle mærkelige steder og træffer nogle unormale beslutninger.

- Men vi har selv en spiller med i spillet i forhold til at give dem de muligheder, som de får. Der forventer jeg, at vi gør det endnu svære for Liverpool.

- Uanset hvad, bliver det en vanskelig kamp derovre mod et af verdens bedste hold. Det er der ingen tvivl om, udtalte Brian Priske til Indkast.dk

Brøndby
(3-5-2)
1Marvin Schwäbe
4Sigurd Rosted
5Andreas Maxsø (C)
3Anthony Jung
17Andreas Bruus
18Jesper Lindstrøm ↩82
22Josip Radošević
19Morten Frendrup
14Kevin Mensah ↩86
9Andrija Pavlović ↩72
11Mikael Uhre
Bænk
30Mads Hermansen
6Hjörtur Hermannsson ↪82
7Rezan Corlu
21Lasse Christensen ↪72
25Anis Ben Slimane ↪86
29Peter Bjur
42Tobias Børkeeiet
FC Midtjylland
(4-2-3-1)
1Jesper Hansen ↩60
2Dion Cools
28Erik Sviatchenko (C)
14Alexander Scholz
29Paulinho
38Frank Onyeka
10Evander da Silva Ferreira ↩57
36Anders Dreyer
15Bozhidar Kraev ↩74
34Mikael Anderson ↩74
9Sory Kaba ↩57
Bænk
31Mikkel Andersen ↪60
7Pione Sisto ↪57
33Luca Pfeiffer ↪74
45Gustav Isaksen ↪74
6Joel Andersson
25Manjrekar James
40Jens-Lys Cajuste ↪57

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik