Fodbold nyheder

Priske efter nederlag:
Atalanta når langt i turneringen

Af Daniel Eckford-Olsen

FC Midtjylland-træneren er imponeret af modstanderne fra Bergamo, som midtjyderne tabte 0-4 til i årets første CL-runde.

Article image

FC Midtjylland har trukket en svær gruppe der blandt andre indeholder flittige scorende hold i form af Ajax og Atalanta, og ikke mindst de forsvarende mestre fra Liverpool.

I går stod Midtjylland så for første gang overfor Atalanta, og deres enorme produktive offensiv var for meget for ”Ulvene”. Efterfølgende har Midtjyllands træner Brian Priske rost deres modstander og deres præstation.

- De har en tydelig spillestil, og der er mange europæiske hold, som får problemer med dem. De kommer langt i Champions League og kommer også til at presse på i toppen af Serie A hele vejen, udtaler Priske.

FC Midtjylland er i den bedste danske række kendt for at have en bund solid defensiv, derfor retter den danske træner også sin ærgrelse mod de fire mål Atalanta scorede.

Selvom Midtjyderne er ærgerlige over kampen, fokuserer de nu på de næste kampe i Champions League de for første gang nu er med i. Brian Priske er allerede i fuld gang med at analysere gårsdagens kamp, inden FC Midtjylland om en uge skal gæste Anfield, inden Ajax kommer til Herning ugen efter.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik