Europa: UEFA Nations League
FT
0 - 1
(0 - 1)
England
Danmark
H. Maguire (32)
C. Eriksen (35)
Raymund Nelausen

Ekspert: Kasper Schmeichel er verdens bedste målmand

Efter Danmarks 1-0 sejr over England var der stor ros til Kasper Schmeichel, som blandt andet blev kaldt verdens bedste målmand af Thomas Gravesen.
Det var en stor sejr for Kasper Hjulmand i går, da Danmark slog England 1-0 på Wembley. Danskerne skal især være taknemlig for Kasper Schmeichel, der endnu engang stod en pragtkamp.

Det kom eksempelvis til udtryk, da Schmeichel i det 61. minut hev en fremragende redning frem på Mason Mounts hovedstødsforsøg, og det fik Thomas Gravesen til at hylde den danske målmand.

- Vi har også verdens bedste målmand! Vi har ham – og han er bare klar!

- Det viser bare, hvor dumme de er i Chelsea, Liverpool og alle de andre steder, hvor de har handlet målmænd. Ja måske ikke Liverpool så meget – men i hvert fald i Chelsea, der køber en mand til 750 millioner, og så er Kasper på markedet samtidig. De må jo sidde og rykke sig i skægget. Han er jo en verdensklasse målmand, udtalte Thomas Gravesen efter kampen.

Kasper Schmeichel har været hos Leicester City siden 2011 og har kontrakt frem til 2023. Kampen mod England var den danske målmands 58 kamp for det danske landshold siden sin debut tilbage i 2013.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER