Fodbold nyheder

Time for Partey?

Af Nicolai Christensen

Det så ud til at være en lukket sag mellem Arsenal og Thomas Partey, men på transfervinduets sidste dag er en mulig aftale måske kommet på tale.

Article image
Ritzau-Scanpix

Houssem Aouar og Thomas Partey har været Arsenals ubetingede transfer-mål denne sommer. Længe så den mest realistiske ud til at være Aouar, men i sidste øjeblik skulle Arsenal nu have skiftet mening, og være klar til at hente Partey. Atletico Madrid har hele vinduet udtalt, at det er meget enkelt. Betal hans frikøbs-klausul på 370 mio. kroner, og han er jeres. Arsenal har forsøgt med mindre bud, hvorefter Atletico hurtigt har afvist, men nu har ”The Gunners” skiftet mening.

Ifølge mediet Goal, og Arsenal-korrespondenten Charles Watts er Arsenal klar til at betale klausulen, og har informeret La Liga om, at de aktiverer ghaneserens frikøbs-klausul. Partey og sin lejr har derudover forklaret Atletico, at han ønsker et skifte til Premier League og Arsenal. Den anerkendte journalist David Ornstein, der flere gange har bekræftet Arsenal-handler melder også om en interesse fra Arsenal i Partey.

Arsenal har nu fløjet repræsentanter til Madrid, der skal færdiggøre en aftale med Partey. Thomas vil gennemgå et lægetjek, og derefter satser Arsenal på at kunne præsentere Thomas Partey som ny Arsenal-spiller inden vinduet lukker i aften.

Noget af en kovending i denne sag mellem Arsenal og Partey, og det ser altså ud til, at Arsenal-fansene alligevel ender med en midtbane-forstærkning som de har skreget på igennem hele vinduet.

Mere om Thomas Partey

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik