Fodbold nyheder

Pogba genforenet med Pirlo?

Af Nicolai Christensen

Franske Paul Pogba har stadigvæk ikke fået underskrevet en ny kontrakt med Manchester United, og det kunne måske betyde, at Pogba satser på at blive genforenet med Andrea Pirlo i Juventus.

Article image

Pogba har en kontrakt i Manchester United, der udløber i sommeren 2021, og det ligger derfor i kortene, at United er i gang med at strikke en ny aftale sammen, som kan få Pogba til at blive i Manchester i de kommende sæsoner. Pogba kom tilbage til United i 2016, da han skiftede fra Juventus, men ifølge det italienske medie Tuttosport, så kunne det godt tænkes, at den farverige franskmand ville forsøge sig med en retur igen.

Flere medier beretter om, at Pogba allerede har fået en ny kontrakt tilbudt i United, men at han forsøger at trække forhandlinger ud, så han kan se, om der er en mulighed for en tilbagevenden til ”Den gamle dame”. Et ønske om at vende tilbage til Juventus skulle kun have blevet større efter, at hans tidligere holdkammerat Andrea Pirlo er blevet træner i den italienske storklub.

Pirlo skulle eftersigende også være interesseret i den franske playmaker, som han sammen med formåede at vinde tre Serie A-titler sammen, og at komme hele vejen til Champions League-finalen tilbage i 2014/15-sæsonen, hvor de to og resten af Juventus-mandskabet tabte til FC Barcelona.

Om en genforening mellem de to bliver en realitet på et tidspunkt, er stadig uvist, chancerne er dog ikke blevet mindre efter, at United tidligere på ugen offentliggjorde, at de havde hentet den hollandske landsholdspiller Donny van de Beek i Ajax. Van de Beek som minder meget om franskmanden i spillestil, og derfor kunne ses som en erstatning for franskmanden.

Mere om Paul Pogba

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik