Fodbold nyheder

Vi må acceptere ejernes beslutning

Af Christian Bang Jensen

Valencias portugisiske kantspiller Gonçalo Guedes udtaler sig til ”TVI” efter en sommer med brandudsalg, fanprotester og stor økonomisk usikkerhed i den spanske storklub.

Article image
Ritzau-Scanpix

Efter en sommer med stor usikkerhed i den spanske klub Valencia har den store stjerne og klubbens dyreste indkøb nogensinde, Gonçalo Guedes, givet sit syn på tingenes tilstand i storklubben.

- Ledelsen har truffet nogle beslutninger (henover sommeren), som de mener er bedst for klubben, og vi spillere må acceptere dem. Vi har en kontrakt, og vi er nødt til at udføre vores arbejde, uanset hvad ledere og ejere af klubben beslutter, udtaler han til TV-stationen ”TVI”.

Den 23-årige portugisiske landsholdsspiller refererer til beslutningerne om, at fire af de absolutte stjerner i Valencia; Ferran Torres, Francis Coquelin, anfører Dani Parejo og senest angriber Rodrigo, alle er blevet solgt blandt andet med henvisning til klubben ikke havde råd til at beholde dem, hvis Valencia skulle overleve økonomisk.

- Det er alle spillere, der har meget kvalitet. To af dem gik endda til en rival, men vi vil gøre alt for at opnå en fantastisk sæson, fortsatte kantspilleren med fortid i Benfica og Paris Saint-Germain.

Salget af de fire stjerner samt en manglende tillid til ejerne har skabt store fanprotester i Valencia, hvor man er bange for, at klubben med de stolte traditioner er ved at blive offer for en dårlig ledelse under ejer Peter Lim.

For Gonçalo Guedes er det ikke længere den rette tid til at klage eller se tilbage. Og han udtaler at målet for den nye sæson er det samme som tidligere.

- Vi vil gøre det bedre end i sidste sæson, og adgang til Champions League er målet. Vi ved, at det ikke er let, men vi vil gøre alt for at få det til at ske, afslutter Gonçalo Guedes interviewet på ITV.

De fire stjerner, som er blevet sendt ud af klubben, er ikke blevet erstattet af udefrakommende transfers, men af egne talenter. Derfor må det unægtelig være en svagere Valencia-trup, der skal forsøge at komme ind i Top-fire i den spanske La Liga, som begynder fredag d. 11 september.

Valencia åbner sæsonen på hjemmebane mod Levante d. 13 september.

Mere om Valencia

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik