Fodbold nyheder

Officielt:
Sevilla henter midtbane-forstærkning i Real Madrid

Af Daniel Eckford-Olsen

Sevilla har offentliggjort, at spanske Oscar Rodriguez skifter til klubben.

Article image

Efter Sevilla kunne kalde sig Europa League-vinder, har klubben fra Sydspanien kigget om sig efter nye forstærkninger. Nu har de hentet en ny midtbanespiller til klubben. 22-årige Oscar Rodriguez skifter med øjeblikkelig virkning til klubben.

Oscar Rodriguez er hentet til som offensiv midtbanespiller, og da blandt andre Ever Banega netop har forladt klubben lader det til, at træner Julen Lopetegui får brug for den unge spanier.

22-årige Oscar Rodriguez var indtil for ganske nyligt Real Madrid-spiller, men det er ikke blevet til mange kampe eller udtagelser. Den unge midtbanespiller har nemlig været udlejet til Leganes, hvor det er blevet til 13 mål og seks målforlag i 64 kampe. Selvom intet transferbeløb er offentliggjort, har Sevilla bekræftet, at spanieren er hentet til klubben på en fem-årig aftale.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - DonetskChampions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto