Fodbold nyheder

Messi til Inter? Nu udtaler klubbens direktør sig

Af Raymund Nelausen

De seneste måneder er der blevet spekuleret i, hvorvidt Lionel Messi var på vej til Inter i Serie A. Nu går Inters direktør, Giuseppe Marotta, ud og kommenterer på rygtet.

Article image
Ritzau-Scanpix

At se Lionel Messi i en anden trøje end FC Barcelonas kan være uvirkelig for nogle. Alligevel har der været flere rygter om, hvorvidt argentineren var på vej væk fra catalanerne. Et af de varmeste rygter har været et skifte til italienske Inter, og nu går klubbens direktør, Giuseppe Marotta, også ud og giver sin mening om rygtet.

- Det er fantasifodbold. Han (Messi, red) er bestemt ikke et af vores transfermål, og jeg tror da også, at han vil fortsætte sin karriere i Barcelona, udtaler Marotta til italienske Sky.

Han mener dermed også, at Lionel Messi i en Inter-trøje er utænkeligt. Det er dog stadig usikkert, hvad Messi vil gøre i fremtiden. Som vi tidligere har skrevet på Indkast.dk, er argentineren meget utilfreds i FC Barcelona. En klub som han har spillet for siden 2001.

Lionel Messi skulle efter sigende have droppet forhandlingerne vedrørende en kontraktforlængelse. Hvis dette rygte er sandt, forlader han klubben til næste sommer, hvor hans kontrakt udløber.

Mere om Lionel Messi

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik