Fodbold nyheder

Har FC Barcelona råd til Lautaro Martinez?

Af Daniel Fisker

Ikke hvis man skal tro den tidligere Inter-angriber Ivan Zamorano.

Article image
Ritzau-Scanpix

Et af sommerens mest sejlivede rygter går ud på, at FC Barcelona er interesserede i Inter-angriberen Lautaro Martinez. Den tidligere Inter-angriber Ivan Zamorano er ikke i tvivl om, at Barca ikke har råd til den argentinske angrebsprofil.

Transferrygterne er så sejlivede, at Inter ifølge Goal allerede kørt Edinson Cavani i stilling som erstatning for Martinez. Paris Saint-Germain-angriberens eventuelle ankomst i Milano har dog ingen indflydelse på et salg af Martinez, hvis man skal tro Zamorano.

- Jeg håber virkelig, at Lautaro bliver i Inter, udtaler Ivan Zamorano iføleg Goal.com.

- Han er en ung fyr – 22 år gammel. Cavani er 11 år ældre og har enorm erfaring fra forskellige klubber. Men Cavanis ankomst har intet at gøre med salget af Lautaro.

- Barcelona har økonomiske problemer, som ikke tillader, at de køber Lautaro, så jeg tror, at han bliver. Jeg er ikke i tvivl.

Lautaro Martinez nåede at score 12 mål og levere tre assists i 22 Serie A-kampe, før sæsonen blev suspenderet af coronavirussen. Martinez’ transferværdi, som toppede på 597 millioner kroner, har ifølge Transfermarkt lidt et knæk under coronavirussen og lyder nu på 477 millioner kroner.

Mere om Lautaro Martínez

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik