Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Paul Pogba-lejren forhandler med Juventus, Sergio Aguero forlader ikke Manchester City denne sommer, mens Gonzalo Higuain måske får endnu en chance for at bevise sit værd i Premier League.

Article image
Ritzau-Scanpix

Paul Pogbas agent Mino Raiola har taget hul på snakken med Juventus om et sommerskifte, mens Real Madrid dog også er interesserede i Manchester Uniteds midtbaneprofil. (Le10Sport)

Bayern München kan komme på tværs af Ole Gunnar Solskjærs planer om at hente Borussia Dortmund-stortalentet Jadon Sancho til Manchester United. (Sun)

Sergio Agueros agent har afvist, at den 31-årige argentiner måske forlader Manchester City i løbet af sommeren. Rygterne har på det seneste sendt Aguero hjem til Argentina. (Mirror)

Chelsea-kantspilleren Willian har understreget, at det efterlod ham i en vanskelig situation, da klubben afviste at give ham en treårig kontraktforlængelse. (Metro)

Manchester United er nu favoritter til at få fingrene i Napoli-forsvarsgeneralen Kalidou Koulibaly. Paris Saint-Germain, FC Barcelona og Real Madrid har således kastet håndklædet i ringen. (Sun)

Manchester United har holdt møder med Juventus-midtbanespilleren Adrien Rabiots agent. Arsenal og Everton er desuden også interesserede i den 25-årige franskmand. (Mirror)

Arsenal jagter i øjeblikket Ajax’ venstreback Nicolas Tagliafico, som spillede en hovedrolle, da den hollandske hovedstadsklub i sidste sæson nåede semifinalerne i Champions League. (Mirror)

Den 22-årige midtbanespiller Ainsley Maitland-Niles forlader sandsynligvis Arsenal denne sommer. Han er således ikke længere i kridthuset hos klubbens manager Mikel Arteta. (Star)

Liverpool-manageren Jürgen Klopp er interesseret i Wolverhampton-raketten Adama Traore. (Sun)

Danny Ings, Nathan Redmond og James Ward-Prowse kommer alle til at stå til rådighed på sommerens transfermarked, hvis ikke Southampton-ejeren Gao Jisheng sælger 80 % af sin andel af klubben. (Star)

Kepa Arrizabalaga kan tænkes at skifte til Valencia denne sommer, mens man i Chelsea har udset sig Ajax-målmanden Andre Onana som erstatning for spanieren. (Express)

Newcastle United og Wolverhampton er parat til at give Chelsea-floppet Gonzalo Higuain, som nu spiller i Juventus, endnu en chance i Premier League. (Express)

Loris Karius kan tænkes at vende tilbage til hjemlandet Tyskland. Hertha Berlin er således en af de klubber, som er interesserede i den 26-årige målmand, der ikke har spillet en Liverpool-kamp, siden han spillede en forfærdelig Champions League-finale i 2018. (Goal)

Pep Guardiola vil have FC Barcelona-højrebacken Nelson Semedo til Manchester City, hvor han skal udfordre Kyle Walker i kampen om spilletid. (Mail)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik