Fodbold nyheder

Keown:
Chelsea-stjerne til Arsenal sker ikke

Af Henrik Varbøl Andersen

Arsenal-legenden tror, at Willian venter på større klubber end Arsenal, hvis han skifter klub til sommer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Arsenal-legenden Martin Keown mener ikke, at Arsenal fans skal sætte næsen op efter at få Willian til klubben fra Chelsea. Ifølge Goal har Keown til talkSPORT fejet den mulighed af bordet:

- Jeg ser ham ikke komme til Arsenal. Jeg tror, han sigter efter Barcelona eller Real Madrid.

Willian har kontraktudløb til sommer, og det forventes at han forlader Stamford Bridge. Han har været i klubben i syv år, og han har fornyelig udtalt, at han er glad i London og England. Til mediet Desimpedidos udtalte han ifølge Goal:

- Det er virkelig en svær beslutning. Jeg identificerer mig meget med Chelsea. Jeg har en masse kærlighed til klubben, de ansatte og fansene her. Det er, som jeg har sagt før, hvis jeg forlader Chelsea uden problemer og holder døren åben, så vil det være fint at tilslutte sig en rivaliserende klub.

Keown tror altså ikke på, at Willian vil være interesseret i Arsenal trods udtalelsen om, at han godt kunne se sig selv spille for en rival. Netop et skifte som forsvarsspilleren David Luiz gjorde i sommers. Så hvem ved om Keown får ret eller endnu en brasilianer skifter mellem de to rivaler.

Mere om Willian

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Paris SGChampions League - RB Leipzig - Atlético Madrid