Simon Lindgren

United-legende: Der er et stykke op til Liverpool

Paul Scholes mener, at der skal hentes flere spillere, hvis United skal være med helt oppe i toppen igen.
Inden fodbolden blev lukket ned i England var Manchester United inde i en fin stime. De var ubesejret i 11 kampe i træk, spillet var blevet markant bedre og de nærmede sig med hastige skridt Champions League-pladserne.

I januar hentede Manchester United midtbanespilleren Bruno Fernandes i Sporting. Fernandes har allerede vist gode takter med både mål og assist i Premier League. Men Paul Scholes mener stadig, at der er et stykke vej op til de førende.

- Jeg synes stadig, at de (Manchester United red.) mangler noget. De har set gode ud siden Bruno Fernandes kom til, men Liverpool og Manchester City er længder foran, fortæller Paul Scholes til BBC Radio 5.

United ligger lige nu nummer fem i Premier League med 37 point op til Liverpool på førstepladsen. Selvom resultaterne er blevet bedre og Scholes er optimistisk, så mener han stadig, at Manchester United er nødt til at købe tre eller fire spillere mere for at kunne konkurrere med Liverpool.

- Der er tre eller fire indkøb, der kan hjælpe, men for mig er det første gang i lang tid, at man kan mærke, at de kan lukke hullet til toppen, fortæller Scholes til BBC Radio 5.

Manchester United’s seneste Premier League-kamp endte med en sejr på 2-0 over Manchester City.