Fodbold nyheder

Uefa-præsident tror på Liverpool-mesterskab

Af Christian Kern Hansen

Uefa-præsidenten Aleksander Ceferin er overbevist om, at Liverpools nuværende førsteplads kommer til at stå, og at Merseyside-klubben bliver kronet som engelske mestre.

Article image

Det er en speciel tid der udfolder sig på nuværende tidspunkt, hvor Premier League og stort set alle andre europæiske ligaer er lukket ned som følge af det verdensomspændende Corona-udbrud. Liverpool har været fuldstændigt uovervindelige i denne sæson, hvor klubben blot er noteret for et enkelt nederlag i Premier League. Traditionsklubben havde inden Premier League blev lukket ned 25 point ned til Manchester City på andenpladsen, der dog har en kamp i hånden. Men det synes utænkeligt, at Liverpool når de 38 kampe var færdigspillet ikke vil stå tilbage som nummer et, og mange Liverpool-fans vil formentlig føle sig snydt for et mesterskab, hvis den nuværende sæson afskrives som følge af coronavirussen, og fodboldens manglende muligheder for at blive afviklet.

Står det til den slovenske Uefa-præsident Aleksander Ceferin er der absolut ingen tvivl om, at Liverpools potentielle mesterskab kommer til at stå.

- Jeg kan overhovedet ikke se nogen måde hvorpå Liverpool forbliver uden titel. Hvis ligaen fortsætter, vil de næsten sikkert vinde det. Teoretisk set er der ikke opnået et garanteret niveau, men det er praktisk set meget tæt på, udtalte Uefa-præsidenten Aleksander Ceferin til det slovenske sportsmedie, daily Ekipa, og fortsatte blandt andet i følgende vendinger om situationen til det slovenske sportsmedie.

- Desuagtet, hvis det (Premier League,red.) ikke kan blive spillet, vil det også blive nødvendigt at annoncere resultaterne på en måde, og finde nogle løsninger på hvordan mestrene skal blive bestemt.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik