Fodbold nyheder

Avis:
Ung amerikaner på blokken hos topklubber i London

Af Henrik Varbøl Andersen

Tyske Bild skriver, at Arsenal og Chelsea kæmper om Bayern-talent.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den amerikanske-forsvarsspiller Chris Richards på bare 20 år er der nok ikke mange som vil nikke genkendende til. Spilleren er dog på listen over mulige tilgange i både Arsenal og Chelsea, som måske vil indlede en transfer-duel om ham til sommer ifølge Bild.

Amerikaneren har tiltrukket sig opmærksomheden gennem gode præstationer for Bayern Münchens reservehold i tredje Bundesliga. Her har han spillet 22 kampe og scoret 2 mål. U23-landsholdsspilleren kom på lån i 2018 fra FC Dallas, og Bayern skrev kontrakt med ham i januar 2019.

Richards har endnu sin officielle debut til gode for syd-tyskerne, men træner Hans-Dieter Flick har haft for vane at bringe unge spillere ind på Bayerns hold i denne sæson. Forsvars spilleren træner regelmæssigt med førsteholdet på nuværende tidspunkt, men spiller endnu sine kampe med reserverne.

Spændende om endnu et ungt navn kan bryde igennem i klubben inden for kort tid, ligesom canadiske Alphonse Davies og hollandske Joshua Zirkzee er ved at lykkedes med, eller om han rykker til London allerede til sommer.

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik