Aston Villa - Tottenham

England: Premier League
Aston Villa T. Alderweireld (9), B. Engels (53)
Villa ParkFuld tid2-3Tilskuere: 41.874
Tottenham T. Alderweireld (27), X S. Heung-Min (Str. 45), S. Heung-Min (45), S. Heung-Min (90)
Lineup

Der er to spillere Mourinho ikke kan undvære

Af Christian Kern Hansen

Jose Mourinho har ifølge Football.London udtalt, at specielt to spillere er altafgørende for holdets succes.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tottenham tilkæmpede sig tidligere i dag en uhyre vigtig sejr på udebane over Birmingham-klubben Aston Villa, da den sydkoreanske Tottenham-profil Heung Min Son i overtiden sendte London-klubben på vinderkurs med sin scoring til 3-2. Selvom resultatet bestemt er glædesfyldt for Tottenham-tilhængerne, har den portugisiske manager Jose Mourinho ifølge Football.London pointeret følgende problemstilling.

- Problemet med Son og Lucas er, at disse to mænd skal spille 90 minutter i alle kampe. Det er problemet, og hvis de løber tør for kræfter, så er vi i problemer, men deres kvalitet som spillere er fantastisk. Deres attitude overfor holdet er fuldstændig utrolig, og jeg er så, så tilfreds med dem.

Tottenham er i øjeblikket uden den store stjerneangriber Harry Kane, der sidder ude med en haseskade, og offensiven har derfor været udfordret uden den store engelske landsholdsprofil, der først forventes tilbage på banen i starten af april-måned. Klubben fra den nordlige del af London forstærkede sig kort efter Eriksens afsked med klubben, da man hentede den hollandske profil Steven Bergwijn, der i sin første periode i London har vist prøver på sine egenskaber. Bergwijn kan både figurere på kanten og 9ér-positionen.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik