Fodbold nyheder

Leverkusen stærkt interesseret i Milan-emne

Af Christian Kern Hansen

Tyske Bayer Leverkusen skulle være meget interesseret i Barca-stopperen Jean Clair-Todibo, der i en længere periode har været kædet markant sammen med AC Milan.

Article image
Ritzau-Scanpix

Jean Clair-Todibo er et varmt emne på transfermarkedet. Den franske forsvarsspiller der ikke øjner den store mængde spilletid i FC Barcelona, har været sat i forbindelse med en lang række europæiske klubber, der ønsker at forbedre deres defensive kæde. I sær den italienske storklub AC Milan har i medierne været anset som et sandsynligt bud, når franskmandens fremtid skulle bestemmes.

Det er dog ikke kun den italienske gigant AC Milan der har et godt øje til den talentfulde FC Barcelona-forsvarsspiller. Tyske Bayer Leverkusen skulle ifølge det italienske medie Calciomercato også være meget interesseret i forsvarsspilleren, og klubben skulle angiveligt prøve at overtale stopperen med muligheden for at spille europæisk. Noget som AC Milan ikke kan tilbyde i denne sæson, hvor klubben ovenikøbet blot roder rundt i midten af Serie A.

AC Milan-ikonet Paolo Maldini skulle ifølge det italienske medie stå for forhandlingerne med den catalanske mastodont, og han skulle være i kontakt med FC Barcelona-direktøren Eric Abidal, samt en anden repræsentant for FC Barcelona ved navn Ramon Planas. FC Barcelona skulle ønske 20 millioner euro for Todibo med dertilhørende bonusser, men AC Milan skulle angiveligt have prøvet med et bud på 15 millioner euro.

Mere om Jean-Clair Todibo

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik