Fodbold nyheder

Mbappé om Ballon d’Or:
Jeg fortjener ikke at vinde

Af Tobias Mølgaard Sørensen

PSGs unge verdensstjerne mener ikke selv, at han bør vinde Ballon d’Or ved årets prisuddeling, men han har fortsat masser af tid til at vinde prisen i fremtiden.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den snart 21-årige Kylian Mbappé har været i fransk radio og fortælle om den kommende prisuddeling, hvor han muligvis kan hive en prestigefyldt titel hjem, men ifølge ham selv fortjener han ikke prisen endnu.

- I år? Du bliver nødt til at være realistisk, jeg fortjener ikke at vinde. Der er andre spillere, som har gjort det bedre og arbejdet hårdere for titlen end mig, sagde den franske angriber til Ouest France.

- I PSG har vi ikke vundet alle de hjemlige trofæer, og i Champions League har vi skuffet gevaldigt. På et individuelt plan har jeg vundet en del udmærkelser, men fodbold bliver ikke spillet ene mand, og det må man acceptere.

- Jeg har stadig masser af tid til at vinde det (Ballon d’Or, red.). Jeg er ikke urolig, og det er ikke noget, der hjemsøger mig.

Både Barcelonas Lionel Messi og Liverpools Virgil van Dijk er favoritter til at hive den store titel hjem. Det er ikke sket siden Fabio Cannavaro i 2006, at en forsvarsspiller har vundet Ballon d’Or, men den store hollænder virker utrolig tæt på pokalen.

Prisoverrækkelsen finder sted 2. december i Milano.

Mere om Kylian Mbappé

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik