Fodbold nyheder

Saha:
Ruud van Nistelrooy fik Ronaldo til at græde

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Den tidligere Manchester United-angriber Louis Saha har været ude og fortælle, hvordan denne store hollænder påvirkede flere af de unge spillere i Sir Alex Fergusons trup.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det er nu kommet frem, at verdensstjernen Cristiano Ronaldo fik tårer i øjne efter en diskussion med Ruud van Nistelrooy i deres fælles tid i den røde trøje, hvilket er blevet afsløret af Louis Saha, der selv var en del af truppen. Ronaldo kom som teenager til Manchester United i 2003 fra Sporting Lissabon, og det var hollænderen, som var den vigtigste mand under Fergusons i den periode. De to angribere nåede også at spille sammen i Real Madrid.

Louis Saha gav et interview til engelske FourFourTwo, hvor han nævnte situationen mellem de to stjerner. Ronaldo havde kort tid forinden i 2005 mistet sin far og var derfor meget følsom i den periode, hvor hændelsen fandt sted.

- Ruud(van Nistelrooy, red.) havde et stort ego. Han ville hele tiden have bolden, fortalte den tidligere franske landsholdsangriber.

- Og nogle gange var det vanskeligt for manageren at håndtere, da han gerne ville udvikle både Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney. Fik Ruud Ronaldo til at græde? Ja, de endte i et skænderi, og det var kort tid efter, at Ronaldo mistede sin far, så det var ikke det rette tidspunkt at tage skænderiet på. Sådanne ting sker, når to spillere har masser af ånd og sjæl langt inde i fodbolden, men jeg er sikker på, at Ruud beklager nogle af hans ord mod Ronaldo.

Mere om Cristiano Ronaldo

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik