Fodbold nyheder

PSG er i Barcelona - Neymar ligner en ny mand

Af Torsten Brix

Transfersagaen fortsætter…

Article image

Da PSG i weekenden åbnede deres sæson i den franske liga, var det uden Neymar på holdet, men flere steder på stadion var der klare hilsner på bannere fra fansene til den rejselystne brasilianer.

Mange af PSG-fansene rasede imod Neymar og ikke uden grund. For storset samtidig med at kampen blev spillet, blev PSG-repræsentanter fotograferet ved indgangen til Barcelonas kontorer. Disse kunne være i Barcelona for at forhandle en lidt kompliceret handlen igennem. Ejerforholdet af Neymar er nemlig noget besværligt, da flere af PSG’s sponsorere med tilknytning til VM-slutrunden i Dubai skulle have været med til at finansiere Neymars skifte til PSG fra netop Barcelona.

Derudover er Barcelona-truppen for øjeblikket overbefolket – især på de offensive midtbanepladser – og den catalonske storklub vil derfor gerne sende nogle spillere til Paris som en del af handlen, der skal sende Neymar til Barcelona.
Dog skal det siges, at Real Madrid ifølge flere store spanske sportsaviser også har meldt sig ind i kampen om den eftertragtede spiller.

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik