Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Torsten Brix

Overvejer du at investere i Bitcoin?

Lovende regulativer får kryptovalutaer til at boome.
Har du overvejet at gøre en fornuftig investering i Bitcoin, Ethereum, Iota og de andre kryptovalutaer, kan det netop være rette tidspunkt at gøre tanke til handling. Modargumentet for at gøre investeringer i kryptovaluta har nemlig kredset om de udsving som kursen på Bitcoin og andre populære former for kryptovaluta - helt op til 10 procent i daglige udsving ved enkelte tilfælde!

Det bliver sandsynligvis fortid inden længe, da der netop nu udvikles globale regulativer, der primært har det formål at stabilisere kurser på kryptovaluta. Dette er dog bestemt ikke den eneste grund til, at efterspørgslen efter Bitcoin vokser og investering i kryptovaluta netop nu er blevet mere populært end nogensinde.


Nyt fokus på regulativer efter store nyheder fra Facebook
Mange kæder nemlig Facebooks afsløring af deres kommende digitale valuta Libra sammen med de voksende kurser på Bitcoin denne sommer. Med Libra bliver de alternative, decentraliserede digitale valutaformer nemlig hverdag for Facebooks mere end 2,3 mia. brugere - og det er exceptionelt gode nyheder for investorer inden for kryptovaluta. USAs præsident Donald Trump har nemlig i kølvandet på nyheden om Libra fremsat krav om udformningen af global lovgivning inden for digitale valutaformer og kryptovaluta. Hans krav bakkes bredt op blandt flere medlemslande i EU og andre instanser, der allerede medvirker til udformningen af de specifikke regulativer inden for kryptovaluta.


Hvordan investerer man i Bitcoin?
Den voksende interesse for kryptovaluta-investering har selvsagt også fået markedet for forskellige investeringsplatforme til at boome. Du kan derfor finde et væld af hjemmesider, hvor du kan gøre investeringer, købe og sælge på egen hånd eller gennem såkaldte krypto-robotter overlader investeringstaktikken til en investeringsrobot, der automatisk køber og sælger alt efter kurstendenserne.

Der findes mange holdninger til, hvordan man bedst investerer - og der er naturligvis mange eksperttips, som holdes tæt til kroppen i investeringsbranchen. I forhold til spørgsmålet om kryptovaluta egner sig til langsigtet investering eller giver bedre afkast ved dedikeret og hurtig dag-til-dag-handel, bør du derfor læse grundigt op på emnet og selv træffe en afgørelse. Mange investeringsplatforme tilbyder ganske smart, at man kan prøve en testversion, inden man sætter egne penge på højkant. Det kan bestemt anbefales - særligt hvis det er din første investering nogensinde, for på den måde kan du afprøve dine strategier i god ro og mag.

Enhver succes bygger på et solidt forarbejde, så sæt dig grundigt ind i investering i Bitcoin og research på de strategier for investering i kryptovaluta, som fører til succesfulde afkast. Markedet kan nemlig stadig ændre sig fra dag til dag, da regulativerne først forventes at kunne implementeres inden for de næste 1-2 år. Derfor bør du holde dig godt opdateret om udviklinger, nye boomende kryptovalutaer og søge tilbundsgående viden om teknologierne bag bl.a. Bitcoin Læs mere her for at få en samlet oversigt på dansk over kryptovaluta og investering samt saglige anmeldelser af de bedste investeringsplatforme.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER