Fodbold nyheder

Kasper Pedersen: En forfærdelig følelse

Af Niels Nedergaard

AaB måtte søndag eftermiddag lide et 2-4-nederlag foran eget publikum i Aalborg, og Kasper Pedersen indrømmer, at han står tilbage med en forfærdelig følelse efter opgøret.

Article image
Mathias Bak Larsen

Det var noget af en rutsjebanetur for AaB, da holdet tabte 2-4 på hjemmebane til AC Horsens. Først kom hjemmeholdet foran, og herefter kom de bagud men kæmpede sig på 2-2. Det endte dog helt forfærdeligt for nordjyderne, hvilket Kasper Pedersen er meget ærgerlig over.

- Det er en helt forfærdelig følelse. Det røde kort gør selvfølgelig en forskel, for vi kommer ikke til at spille, som vi havde gjort i første halvleg. Det er pisse irriterende og meget skuffende, sagde Kasper Pedersen efter kampen til Eurosport, inden han tilføjede:

- Vi vil for alt i verden give fansene en god oplevelse her på stadion, og det synes jeg, vi plejer at gøre, men det var bare ikke okay i dag, lød det fra en skuffet Kasper Pedersen.

Med nederlaget er AaB fortsat på syvendepladsen i Superligaen. De kan dog allerede senere i morgen blive overhalet af FC Nordsjælland, når de møder AGF.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik