Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Torsdagens internationale rygter

Juventus er på jagt efter en potentiel erstatning for Paul Pogba, mens en tidligere Premier-League stjerne fortsat overvejer at stoppe karrieren. Læs om det og meget mere i dagens internationale rygter.
Juventus har udset sig Arsenals 30-årige midtbanespiller, Thomas Partey, som erstatning for klubbens franske midtbanespiller, Paul Pogba, hvis kontrakt kan blive ophævet, hvis det viser sig, at midtbanespilleren har overtrådt antidopingreglerne. (La Repubblica)

Nottingham Forest-midtbanespilleren, Jonjo Shelvey, der ankom fra Newcastle i januar, er tæt på at skifte til den tyrkiske klub Rizespor inden fredagens transferdeadline i Tyrkiet. (Telegraph)

Manchester Uniteds 20-årige tyrkiske midtbanespiller, Hannibal Mejbri, har tiltrukket sig interesse fra tyrkiske Besiktas, som vil hente Mejbri på en lejeaftale. (Mirror)

Den tidligere Chelsea-stjerne, Eden Hazard, overvejer at sætte støvlerne på hylden i en alder af 32 år efter at være blevet frigivet af Real Madrid tidligere på sommeren. (Caught Offside)

Den tidligere Chelsea- og Brighton-træner, Graham Potter, har angiveligt takket nej til cheftrænerjobbet i Rangers og Lyon. (Sun)

Manchester United er meget interesseret i at skille sig af med den hollandske midtbanespiller, Donny van de Beek, i dette transfervindue, og har forhørt sig til tyrkiske og qatarske klubber, da de to landes transfervinduer stadig er åbne. (90min)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER