Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Michael Ehrhorn

Ekspert: Højbjerg til Manchester United er realistisk

Det er sandsynligt, at Pierre-Emile Højbjerg kan skifte til Manchester United, men han er ikke Ten Hags drømmespiller, mener Sky Sports-ekspert.
Skal Pierre-Emile Højbjerg væk fra Tottenham denne sommer? Det er der meget, der tyder på, men timeglasset er ved at rinde ud.

Nu ser det dog ud til, at Manchester United fra højre er inde i billedet omkring Højbjerg, og det er ikke helt utænkeligt, at det kommer til at ske.

Det mener Sky Sports-eksperten Laura Hunter:

"På overfladen ligner det her en meget overraskende udvikling i midtbane-sagaen i Manchester United. Omvendt tegner der sig et billede af, at Erik Ten Hag gerne vil arbejde med spillere, han er helt tryg ved. Det er helt åbenlyst, at klubben mangler en central midtbanespiller. Erik Ten Hag har været klar omkring det, men rammerne er stramme. Der har været tre tilgange til Old Trafford denne sommer til omkring to milliarder kroner, og økonomien kan ikke strækkes meget længere," siger Laura Hunter til Sky Sports og fortsætter:

"Højbjerg ser derfor ud til at passe godt ind i Uniteds stramme økonomiske struktur, men han er næppe løsningen på, at Erik Ten Hag gerne vil have en ung boldspillende midtbanespiller!"

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER