Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Jannich Jønch

Dansk angriber sat til salg af Bundesligaklub

Bo Svensson er angiveligt klar til at sige farvel til sin landsmand Marcus Ingvartsen.
Ifølge tyske Bild er den danske angriber, Marcus Ingvartsen, blevet sat til salg af sin tyske klub Mainz 05, det skriver Tipsbladet. I spidsen for Bundesligaklubben står ellers danske Bo Svensson, som har gjort et godt stykke arbejde, siden han kom til klubben i januar 2021. Samtidig har danske Marcus Ingvartsen også været i god form i samme periode.

Ingvartsen var i så god form i løbet af foråret, at han også blev udtaget til landsholdets samling tilbage i marts. Men alligevel har danskeren ikke formået at spille sig til fuld spilletid, kun én ud af de 28 optrædener han havde i Bundesligaen i den overståede sæson, var samtlige 90 minutter, de resterende har været enten som indskifter, eller også er han blevet skiftet ud efter en god times tid.

Til trods for det har danskeren præsteret at lave ti mål, og med de antal minutter han har spillet, svarer det til, at han har scoret hver 131. minut. Alligevel er klubben altså klar til at sælge danskeren, hvis der kommer et tilfredsstillende bud, lyder det. Årsagen skulle angiveligt være, at han er langt nede i hierarkiet oppe foran. Selve prisen bliver der dog ikke meldt nærmere om.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER