Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Torsdagens engelske rygter

Declan Rice er fortsat et varmt emne flere steder, og så er der godt gang i transferforberedelserne hos "The Gunners," som desuden er tæt på at forlænge med en af deres offensive profiler. Læs om det hele herunder.
Arsenal har forberedt et bud på 788 millioner kroner for West Hams defensive midtbaneprofil Declan Rice. Bliver skiftet en realitet, vil det være en rekordtransfer for ”The Gunners.” (Telegraph)

Bayern München er desuden også interesseret i 24-årige Rice, da deres cheftræner Thomas Tuchel har et ønske om at få nye friske kræfter til sin midtbane. (Mirror)

Arsenals manager Mikel Arteta er interesseret i den 28-årige dynamiske back Joao Cancelo, som i øjeblikket er udlejet til Bayern München fra Manchester City. Nordlondon-mandskabet føler sig dog ikke sikre på, at City vil handle med dem denne sommer. (Talksport)

Liverpool-manager Jürgen Klopp ønskede at beholde den 37-årige midtbaneveteran James Milner i klubben, og tilbød englænderen en rolle i trænerstaben. (Mirror)

Arsenals 24-årige norske midtbaneprofil Martin Ødegaard nærmer sig underskrivelse af en ny aftale med klubben, som vil løbe frem til år 2025. (90min)

Arsenals unge midtbanespiller Albert Sambi Lokonga der for tiden er udlejet til Crystal Palace, flirter med et skifte til Burnley. Den 23-årige belgier ville her blive genforenet med landsmanden Vincent Kompany, der tidligere har trænet Lokonga i Anderlecht. (Express)

Crystal Palaces ellers eftertragtede ivorianske angriber Wilfried Zaha overvejer nu at blive i klubben. Den 30-årige Palace-profil har kontraktudløb denne sommer. (Talksport)

Swansea-manageren Russell Martin er en af kandidaterne til at overtage managerroret hos de nylige Premier League-nedrykkere fra Southampton. (Times)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER