Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Louis Andersen

Mandagens engelske rygter

Her følger ugens første engelske rygter.
Chelsea har holdt møder med tidligere Bayern München-manager Julian Nagelsmann, da de fortsætter søgningen efter deres næste permanente manager efter fyringen af Graham Potter. (Times)

Den tidligere spanske landstræner Luis Enrique var skuffet over ikke at blive udnævnt til Chelsea-manager forud for klubbens første kamp i Champions League-kvartfinalen mod Real Madrid, men han fremstår stadig som favorit til rollen, blandt andet fordi han vil kunne hjælpe med at hente Barcelonas 18-årige midtbanespiller Gavi. (AS)

Arsenal håber at kunne hente den 23-årige Juventus-angriber Dusan Vlahovic til sommer. Skulle det ikke lykkes har de udset sig Evertons engelske angriber Dominic Calvert-Lewin som andetvalg. (Football Insider)

Den tidligere Liverpool-angriber Robbie Fowler mener, at klubben gør klogt i ikke at bruge størstedelen af deres transferbudget på Bellingham denne sommer, da de har brug for en større overhaling af deres midtbane. (Mirror)

Manchester City-manager, Pep Guardiola, presser på for at beholde Ilkay Gundogan og Bernardo Silva i klubben, på trods af at begge spillere er sat i forbindelse med andre klubber. (Football Insider)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER