Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Jonas Corap

Tuchel går efter alle tre titler!

Der gik ikke længe før Tuchel blev offentliggjort som ny cheftræner i Bayern München efter fyringen af Julian Nagelsmann.
Thomas Tuchel blev kort efter Julian Nagelsmanns fyring som cheftræner for Bayern München ansat som hans erstatning. Tuchel stod senest i spidsen for Chelsea, hvor han fik sparket i september. Han har nu rost Nagelsmann for sit arbejde i Bayern, hvor klubben stadig er med i kampen om titlen i Bundesligaen, hvor de ligger nummer to, og i Champions League hvor de slog Paris Saint-Germain ud, for at nå kvartfinalen:

- Timingen var overraskende, da jeg ikke forventede det. Jeg troede, at min karriere ville fortsætte i udlandet. Det første interview var i tirsdags, og den største faktor i mit skifte er størrelsen på udfordringen, som jeg ønskede. Tingene gik meget stærkt.

Da Tuchel blev spurgt om, hvad forventningerne til resten af sæsonen var så svarede han:

- Positionen som Nagelsmann har skabt med holdet gør, at vi har en chance for at vinde alle tre trofæer hvilket skal udnyttes. Selvfølgelig er der store risici involveret, men vi elsker stresset og presset. At vinde alle tre titler er stadig muligt, og jeg har en idé om, hvad jeg ønsker at gøre, hvilket jeg ser frem til. Det handler om at spille for alle tre titler.

Den tyske træner starter træningen med klubben med det samme, men han må vente til næste lørdag, før han får sin første kamp ved roret, når hans tidligere klub Dortmund gæster Allianz Arena.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER