Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Jannich Jønch

Laudrup er ikke afvisende for at blive træner igen

Michael Laudrup afviser ikke fuldstændig at blive træner igen, men der er også ting, han ikke vil miste lige nu.
Det er efterhånden fem år siden, at Michael Laudrup sad i sædet som træner for en klub, det var den qatarske klub, Al Rayyan, han stod i spidsen for den gang. I forbindelse med det netop overstået El Clasico i weekenden lavede det spanske medie, AS, et større interview med Michael Laudrup, hvor han blev spurgt ind til, om der var en mulighed for, at han en dag igen vil være at finde på sidelinjen.

- Jeg ved det ikke. Jeg lukker ingen døre, men det er sandt, at jeg savner det mindre og mindre, siger Michael Laudrup til det spanske medie ifølge B.T.

Han er umiddelbart mest kendt for sin fantastiske karriere inden for kridtstregerne, men han har præsteret at tage en del af det niveau, han havde derinde med ud på trænerbænken og få formidlet det videre til de spillere, han har været i spidsen for. Hvor det blandt andet er blevet til et dansk mesterskab og flere pokaltitler med Brøndby, liga-cuppen i England med Swansea og 'The Double' i Qatar med Lekhwiya.

Alting har dog en pris, og livet som træner rundt omkring i verden har kostet meget på de familiære forhold, hvor han p.t. har tre børn og fire børnebørn, som han i øjeblikket ikke har lyst til at forlade igen.

- Man lever kun én gang, og jeg vil ikke miste mere tid med min familie, uddyber Michael Laudrup.

I øjeblikket er Michael Laudrup ekspert på Viaplay, hvor han dog også engang imellem får set lidt til familien, da både hans bror, Brian Laudrup, og søn, Mads Laudrup, har samme arbejdsplads.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER