Jonas Corap

Benzema til Deschamps: Du er en løgner!

Karim Benzema er langt fra enig i Didier Deschamps forklaring om, hvorfor han ikke var med for Frankri
Karim Benzema pådrog sig en skade til træning kort før VM-slutrunden i Qatar, og han blev sendt hjem kort før turneringens start. Benzemas agent Karim Djeziri udtalte, at spilleren ville blive klar til knockoutfasen i turneringen i en video. I et nyligt interview med Le Parisien sagde den franske landstræner Didier Deschamps dog, at han ikke havde bedt Benzema om at forlade truppen, hvor han i stedet insisterede på, at det var Benzemas egen beslutning:

- I enhver situation er der kun en sandhed, og det ved Benzema. Han tilsluttede os den 14. november efter en periode med meget inaktivitet med sin klub. Han fulgte et individuelt program, og hans retur til fuld træning blev udsat. Jeg havde ikke planlagt at have ham klar til kampen mod Australien modsat Raphael Varane. Da Karim blev skadet så blev der foretaget en scanning af vores holddoktor. Karim viste også resultaterne til en fra Real Madrids lægehold, som også gav ham sin mening. Da han var tilbage på hotellet var klokken allerede over midnat. Jeg tog over for at se til Karim med doktoren som gav mig et overblik over skadens omfang. Jeg blev hos ham i 20 minutter, og da jeg forlod ham så fortalte jeg ham, at der ikke var hast på, og at han kunne planlægge sin retur med holddoktoren. Da jeg vågnede fandt jeg ud af, at han havde forladt stedet. Det er hans beslutning, som jeg forstår og respekterer.

Benzema køber dog ikke den forklaring, hvor han kalder Deschamps for en løgner på Instagram:

- Hvilken frækhed. Løgner! Ja du er en løgner. Du lyver. Du er en god løgner.

Efter Frankrig fik sølv til VM så valgte det franske fodboldforbund at forlænge Deschamps’ kontrakt til 2026. Kort efter valgte Benzema at trække sig tilbage fra landsholdsfodbold.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER