Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Verden: VM
FULD TID
EFTER STRAFFE
(Str: 4 - 2)
3 - 3
(2 - 2)(2 - 0)
Argentina
Frankrig
L. Messi (23), Á. Di María (36), L. Messi (108)
K. Mbappé (80), K. Mbappé (81), K. Mbappé (118)
Kent Christensen

Kolo Muani ærgrer sig stadig over VM-afbrænder

Det blev måske verdens bedste og mest intense fodboldkamp, da Frankrig og Argentina spillede om VM-guldet i finalekampen til VM i Qatar.
Kolo Muani, der til daglig spiller i Bundesligaen for Frankfurt har spillet en ret god sæson på klubplan, da han hidtil står noteret for 9 ligamål efter 18 kampe, hvor to af målene kom i dag i hjemmeopgøret mod Hertha Berlin. Til VM i Qatar fik han også sat et enkelt mål ind, da han i semifinalen mod Marokko sendte Frankrig videre til finalen, hvor de skulle møde Messi og Argentina.

Alle husker sikkert tydeligt, hvem der vandt og hvordan, men hvis man spoler tiden tilbage og kigger på, hvor tæt på det egentlig var, så står det klart, at kampens udfald sagtens kunne have været helt omvendt. I det 122’ende minut får Kolo Muani leveret en fremragende bold fra oven, hvor han står alene med målmanden; her stod alle muligheder åbne for en fransk scoring, der kunne have cementeret deres andet VM-guld i træk.

Desværre for Frankrig og Kolo Muani, så var en af kampens hovedpersoner, Emiliano Martinez, skarp foran målet i situationen, hvor han med en udstrakt venstrefod får pareret bolden væk fra mål og hen til en medspiller. Den 24-årige franskmand husker stadig momentet, og har svært ved at slippe det igen:

- Jeg ser den stadig. Jeg kender den ud og ind. Den hænger mig stadig langt ud af halsen, og det vil den gøre resten af mit liv. I mit hoved sagde jeg til mig selv ’Randal, du skal skyde nu’. Jeg forsøgte at skyde mod nærmeste stolpe, men målmanden leverede en virkelig god redning. Men der var andre muligheder. Jeg kunne have lobbet den eller spillet Mbappe, men i momentet så jeg ham ikke. Nu er det for sent.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER