Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Louis Andersen

Fredagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter.
Chelsea har lavet en forespørgsel på Yves Bissouma fra Tottenham, men har ikke modtaget nogen opmuntrende melding fra Spurs vedrørende en aftale, der ville sende den marokkanske kantspiller Hakim Ziyech i den modsatte retning. (Telegraph)

Newcastle United har en indkøbsliste på ni mand, som inkluderer Anthony Gordon fra Everton og de tre Chelsea-spillere, Hakim Ziyech, Conor Gallagher og Ruben Loftus-Cheek. (Telegraph).

Liverpool er stadig optimistiske med hensyn til at købe Jude Bellingham, og de ønsker at tilbyde ham chancen for at blive 'den nye Steven Gerrard' på Anfield. (Florian Plettenburg)

Wolves har aftalt en transfersum på 28 millioner kroner for West Hams 32-årige engelske forsvarsspiller Craig Dawson. (Independent)

Arsenal er interesseret i Bournemouths 23-årige engelske kantspiller Jaidon Anthony, da Mikel Arteta gerne vil tilføje mere brede til hans trup. (Mail)

Arsenal skal registrere nyindkøbte Leandro Trossard fra Brighton senest kl. 12:00 lokal tid i dag, for at han kan være berettiget til at spille mod Manchester United i deres næste kamp på søndag. (Mirror)

Chelsea er klar til at konkurrere med Tottenham om Brentfords spanske målmand David Raya, men Spurs også er ivrige efter at hente den slovenske målmand Jan Oblak fra Atletico Madrid. (Evening Standard)

Crystal Palace har ikke planer om at miste både Michael Olise og Wilfried Zaha denne sommer. (Mail)

Leicester vil gerne hente Stoke Citys midterforsvarer Harry Souttar og har tilbudt 84,5 millioner kroner for den 24-årige australske landsholdsspiller. (GianlucaDimarzio.com)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER