Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Ni danske landsholdsspillere skal spille europæisk efter nytår

Det går godt for det danske herrelandshold, og det bliver også afspejlet på klubplan, hvor flere landsholdsprofiler er avanceret til knockoutfasen med deres klubber.
Champions League-gruppespillet er nu færdigspillet, og som sædvanligt har den ypperste klubturnering leveret begejstring, spænding og store overraskelser. Også flere danske landsholdsspillere har vist sig flot frem i turneringen, og flere kan nu se frem til også at spille europæisk fodbold efter nytår. De hyldes nu alle på herrelandsholdets Instagram-profil. Få det store overblik herunder:

Champions League:
Simon Kjær – AC Milan
Pierre Emile Højbjerg – Tottenham
Jesper Lindstrøm – Eintracht Frankfurt
Alexander Bah – Benfica
Yussuf Poulsen – RB Leipzig
Andreas Skov Olsen – Club Brügge

Europa League:
Andreas Christensen – FC Barcelona
Thomas Delaney – Sevilla
Kasper Dolberg – Sevilla

Stærke præstationer af flere landsholdsspillere. Desuden er der mulighed for at endnu flere tilslutter sig flokken i aften, hvor Europa Leagues sidste spillerunde afvikles.

Vi ved allerede, at Christian Eriksen slutter sig til selskabet med Manchester United, men også Jens Stryger Larsen har gode muligheder med Trabzonspor. Frederik Rønnow i Union Berlin er som minimum sikret Conference League til foråret, men Europa League ser også ret realistisk ud. Kasper Schmeichel har også gode chancer for Conference League med Nice.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER