L. Trossard (4), L. Trossard (17), A. Webster (63), L. Trossard (83)
Torsten Brix

Trossard-treble på Anfield

Brighton spillede stærkt imod Liverpool, som er på vej i krise…
Efter blot femten minutter af lørdagens Premier League-kamp på Anfield Road var udeholdet fra Brighton foran med 2-0 efter to mål af Leandro Trossard, og det overraskende tophold i Premier League kunne faktisk også have lavet flere mål på det tidspunkt.

Men Trossard var ikke den eneste, der lavede to mål i kampen. For Liverpool lavede et flot comeback – blandt andet efter to mål af Roberto Firmino. Derudover lavede Adam Webster et selvmål, efter bolden ramte ham fra tæt hold og en stor fejl af Robert Sanchez i Brighton-målet.

Dermed var Liverpool foran med 3-2 og et flot comeback var en realitet, efter Brighton ellers havde tilspillet sig masser af chancer i løbet af kampen og det krævede flere gode redninger af Alisson i Liverpool-målet.

Liverpool-forsvaret havde en dårlig dag, som da den ellers så solide Virgil van Dijk med få minutter igen sparkede helt forbi bolden, så Trossard kunne lave et hattrick, da han udnyttede fejlen og scorede til 3-3. Dermed har angriberen lavet ni mål og tre assists i de sidste 13 Premier League-kampe.

Jurgen Klopps tropper skuffede igen og med det slutresultat er Liverpool fortsat langt væk fra det engelske mesterskab efter en ”Trossard-treble” på Anfield.