Fodbold nyheder

Lionel Messi vraget i Ballon d’Or

Af Marcus Parsberg Overbye

Den argentinske verdensstjerne glipper den prestigefyldte pris for første gang siden 2005.
Article image
Syv gange er Lionel Messi blevet kåret som verdens bedste fodboldspiller, men det bliver ikke til en ottende gylden bold i 2022 for den lille argentiner. Det er en kendsgerning, efter den franske avis, L’Equipe, der står bag prisuddelingen, i fredags udgav listen med de 30 nominerede mandlige fodboldspillere.


Den lille troldmand har haft en skuffende første sæson, siden han skiftede det catalanske storhold, FC Barcelona, ud med Paris Saint Germains græsgange. Her blev det til seks mål og 14 assist i den franske Ligue 1 i 24 kampe, og selvom han kunne sætte sit trofæ nummer 40 i karrieren ind i skabet, så rakte det ikke til en nominering.

Nu, hvor Lionel Messi ikke er med i løbet, kan han støtte op om sin holdkammerat Kylian Mbappé, der som den eneste PSG-spiller blev nomineret til prisen som verdens bedste fodboldspiller i det forgangne år. Derudover er spillere som Karim Benzema fra Real Madrid, Cristiano Ronaldo fra Manchester United og Robert Lewandowski fra FC Barcelona også med på listen over de 30 bedste mandlige fodboldspillere i 2022. Det engelske medie GOAL har lavet en power ranking over de resterende spillere, hvilket du kan læse mere om her.Mere om Lionel Messi

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik