Fodbold nyheder

- Lidt underligt limbo i øjeblikket

Af Torsten Brix

Der sker mange nye ting i Silkeborg…
Article image
- Det er underligt for os, fordi vi gør alt for at holde fokus på det, der er vigtigt for os nu. Og det er at præstere i Superligaen. Omgivelserne, hvad end det er tredje sal [Silkeborgs administration, der sidder på Jysk Park, red.], fansene og medier, vil enten snakke om salg af spillere eller europæisk fodbold. Og det er faktisk det, der fylder allermindst omkring Superliga-holdet. Så på den måde befinder vi os i et lidt underligt limbo i øjeblikket, hvor en masse ting er uafklaret. Og samtidig føler vi, at en masse ting er vigtigere end vores kommende kampe i Europa League-kvalifikationen.


Sådan siger Silkeborg-træner Kent Nielsen til Tipsbladet, efter den jyske Superliga-klub gennemlever en voldsom udvikling efter sidste sæsons gode sæson, som er blevet fulgt op i denne sæson med sejre over mesterskabsaspiranterne fra FCK og FCM. Om den ændring fortsætter den populære træner:

- Vi havde den samme udfordring, dengang vi skulle spille europæisk med AaB.
Der var mange overbevist om, at vi ikke kunne spille på samme måde i Europa, som vi kunne i Superligaen. Men det viste sig, at vi godt kunne spille på samme måde. Vi skal tænke os om, men vi skal også udfordre vores modstandere på de områder, hvor vi er stærkest, og hurtigt finde ud af, hvad det kan lade sig gøre at komme igennem med.

Mere om Silkeborg

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik