Fodbold nyheder

Haalands første indtryk i City: Det bliver sjovt

Af Niklas Gerster

Den norske bomber scorede i sin første City-kamp. Hør hans reaktioner på det første samarbejde med de nye engelske kollegaer.
Article image
- Guardiola er lidt skør og det kan jeg godt lide. Så det kommer til at blive sjovt. Der er gået en uge nu, så jeg kan ikke sige så meget, men jeg har trænet godt, og er klar til de kommende opgaver.


Sådan siger 22-årige Erling Haaland ifølge Goal.com om sin nye manager samt om opstarten i Manchester City. Ordene kommer ovenpå holdets 1-0-sejr i en træningskamp imod Bayern München. Det var nordmandens debut, og han kvitterede med en scoring.

En positiv start for den målfarlige angriber, som nu også udtrykker begejstring for mandskabet omkring ham. En begejstring som tilsyneladende er gengældt. I hvert fald af hans holdkammerat Jack Grealish som var manden bag assisten til Haalands første scoring i City-trøjen.

- Han er god. Han skal blive bedre, og jeg skal blive bedre, men vi har en god forbindelse. Jeg kan godt lide de vibrationer, der er omkring ham, så det skal nok blive sjovt.

Vi får lov at se om relationerne folder sig yderligere ud, når Erling Haaland og Manchester City åbner Premier League-sæsonen på udebane imod West Ham den 7. august.

Mere om Erling Haaland

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik