Fodbold nyheder

Ronaldo vil væk fra United – Her er årsagerne

Af Niklas Gerster

Så er der gang i Ronaldo-spekulationerne igen. Flere medier skriver om større kontanthed fra den 37-årige portugiser, som vil væk fra Old Trafford af to årsager.

Article image

Det har været svært at tyde, hvordan Ronaldo opfatter sin nuværende situation hos Manchester United. Det siges at han har en stor sympati for klubben, og klubben har udtalt, at de ikke vil skille sig af med ham til sommer. Men ifølge en historie bragt hos Sky Sports i dag skulle Ronaldo være både utilfreds og utålmodig hos ”De røde djævle.”


Med hensyn til den utilfredse del af portugiseren så udspringer denne især af hans store iver efter at spille Champions League, hvilket Manchester United ikke har udsigt til i næste sæson. En turnering som Ronaldo på mange måder har ejet i nyere tid.

Derudover skulle portugiseren også have udvist stor bekymring over for klubbens manglende forstærkninger til holdet. Selvom der har været rygter om, at United har kig på en række markante profiler såsom Frenkie de Jong, Christian Eriksen og Antony, er der endnu ikke sket noget på ind-siden. Omvendt har klubben skilt sig af med hele tretten spillere.

Manchester United melder dog klart ud, at de ikke har i sinde at skippe portugiseren afsted, og de er opsatte på i hvert fald at beholde ham, til hans kontrakt udløber i 2023. Kan United mon nå at handle profilindkøb ind, der kan tilfredsstille Ronaldo for dermed at overbevise ham om at blive i klubben?

Mere om Cristiano Ronaldo

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik