Fodbold nyheder

Fernandes: Vi vil forsøge at vinde alt

Af Daniel Fisker

Bruno Fernandes slår fast, at det nye Manchester United, som skal have tid til at blomstre, skal forsøge at vinde alt.

Article image
Ritzau-Scanpix

Der venter Erik ten Hag, som netop har overtaget tøjlerne i Manchester United, noget af en opgave. ”The Red Devils” har ikke vundet et trofæ siden 2017, hvor José Mourinho førte United til Europa League-trofæet, mens der er gået ni år, siden United vandt en Premier League-titel.


Denne titeltørke betyder, at Bruno Fernandes, som gjorde sit indtog på Old Trafford i januar 2020, endnu ikke har vundet et trofæ i Manchester United-trøjen. Den portugisiske landsholdsspiller slutter sig efter sigende til Manchester Uniteds sæsonforberedelser i næste uge.

Det er sandsynligt, at Ten Hag vil forsøge at sætte sit eget præg på Manchester United-truppen i løbet af sommeren, hvor blandt andre Christian Eriksen og gamle kendinge fra Ajax efter sigende står på den hollandske managers ønskeliste.

Der blæser i det hele taget nye vinde på Old Trafford, og Fernandes slår fast, at der er i den kommende sæson, vil være tale om et nyt Manchester United. Selvom projektet skal have tid til at blomstre, så bør ”The Red Devils” ifølge Fernandes forsøge at vinde alle turneringer.

- Når vi er en klub af denne størrelse, så er det et mål at forsøge at vinde alt, vi spiller med i. Vi ved, at United – i løbet af de seneste år – ikke har formået at vinde noget som helst, folk betragter som værende vigtigt.

- Hvad end det handler om, vil vi forsøge at vinde alle turneringer. Det er et nyt projekt. Det er noget, som starter fra bunden, og vi er nødt til at give det tid til at blomstre.

Mere om Bruno Fernandes

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik