Fodbold nyheder

Casper Nielsen vil til Club Brügge

Af Niklas Gerster

28-årige Casper Nielsen fra Union St. Gilloise er ombejlet i Belgien, men storklubben Club Brügge topper hans ønskeliste.

Article image

Casper Nielsen har været en profil hos oprykkerklubben Union St. Gilloise der sensationelt fik en 2. plads i den bedste belgiske række. Det har igangsat en stor interesse i den danske midtbanespiller med fortid i bl.a. OB og Esbjerg.


Ifølge kilder fra bold.dk skulle Union St. Gilloise være enige med Gent om en pris på omtrent 37 millioner kroner plus bonusser. Problemet er blot, at den danske landsholdsbejler ikke ønsker at tage til Gent. Han er angiveligt kun interesseret i at skifte til de nyligt kronede mestre Club Brügge.

Muligheden for at Casper Nielsen kan skifte til Club Brügge, skulle da også være til stede. Klubben har tidligere budt på ham, men de kunne ikke nå til enighed med Union St. Gilloise om prisen. Det står dog om ikke andet klart at Casper Nielsen ønsker at prøve kræfter af på en højere hylde, og han har tidligere udtalt, at klubben er indforstået hermed. Lægger Club Brügge mon et nyt frisk bud på bordet?

Mere om Casper Nielsen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik