Fodbold nyheder

Medie: Luis Suárez tæt på ny klub!

Af Anders Mathiasen

Der meldes nu om, at den tidligere FC Barcelona og Atletico Madrid-angriber er tæt på at have en ny klub på plads.

Article image

Det er den spanske avis Mundo Deportivo, der mener at vide, at den tidligere FC Barcelona og Atlético Madrid-angriber Luis Suárez er tæt på at have en ny klub på plads, efter at det tidligere på året blev bekræftet, at uruguayaneren ikke fortsætter i Atlético Madrid.


Mundo Deportivo melder, at Argentina bliver næste destination for Suárez med storklubben, River Plate som det oplagte valg for uruguayaneren. Der meldes ydermere om, at et skifte til argentinsk fodbold kan blive annonceret allerede inden ugen er omme.

Dog melder Mundo Deportivo også om, at River Plate mangler at modtage et officielt svar fra Luis Suárez, som angiveligt også overvejer andre tilbud fra større klubber i Europa.

Efter det blev offentliggjort, at Luis Suárez ikke fortsætter i Atlético Madrid i næste sæson, har interessen fra flere klubber været stor. Atalanta i Italien er blevet nævnt mens også David Beckhams klub Inter Miami er blevet sat i forbindelse med angriberen - dog er River Plate det mest realistiske for Luis Suárez.

Mere om Luis Suárez

Mere om Atlético Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik