Fodbold nyheder

Hvor ender han?

Af Valdemar Broberg Hansen

Den franske kantspiller har flere muligheder.

Article image

Ousmane Dembélé har kontraktudløb ved udgangen af denne måned, hvilket betyder, at han kan forlade klubben kvit og frit. Ifølge den spanske avis Marca så har Barcelona lagt et fornyelsestilbud på bordet, som ikke lever op til de økonomiske forventninger, som den franske spiller efter sigende skulle have.


Barcelonas træner, Xavi Hernández, regner med at den 25-årige franskmand, vælger at blive i den catalanske klub. Xavi vil gerne have Dembélé på sit Barcelona-hold, dette skulle Dembélé også være klar over. Franskmanden har fået en del kampe fra start, efter Xavis start som Barcelona-træner.

Der er flere klubber der har vist sin interesse i den hurtige franskmand. Der er tale om helt store klubber, som ønsker en underskrift fra Dembélé. Den engelske klub Chelsea skulle angiveligt føre kapløbet om underskriften. Chelseas manager, Thomas Tuchel, trænede Ousmane Dembélé i Dortmund, da de begge var i klubben i 2017. Men også den franske mastodont PSG har øjnene på den snart kontraktløse Dembélé.

Mere om Ousmane Dembélé

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik