Fodbold nyheder

Lørdagens internationale rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens internationale rygter.

Article image

AS Roma og Sporting Lissabon er interesseret i Cristiano Ronaldo, som undersøger muligheden for at forlade Manchester United til sommer. (La Repubblica)


Polske Robert Lewandowski udtaler, at han stadig gerne vil forlade Bayern München, men ønsker ikke at tilsmudse sit forhold til den tyske klub ved at tvinge et skifte igennem. (Express)

Hvis den spanske forsvarsspiller Cesar Azpilicueta ønsker at skifte til FC Barcelona, må han indgive en transferanmodning i sin nuværende klub, Chelsea. Den spanske forsvarsspiller er i det sidste år af sin kontrakt. (Sun)

Hajduk Split og Torino er interesseret i at leje den kroatiske angriber Nikola Vlasic, som West Ham er villige til at udleje. (Dalmatinskiportal)

De tyrkiske mestre, Trabzonspor, er interesseret i Aston Villas egyptiske kantspiller Trezeguet. (Mail)

Sevilla er klar til at byde 60 millioner kroner for Rangers´ colombianske angriber Alfredo Morelos. (Fichajes)


Celtic kæmper mod Ajax om Lommels brasilianske midtbanespiller Vinicius Souza. (Record)

Paris Saint-Germain ser ud til at slå en række Premier League-klubber i kampen om Portos portugisiske midtbanespiller Vitinha, som forventes at koste 294 millioner kroner. (90min)

Hibernian er tæt på at hente tidligere Sunderland-spiller og irske landsholdsspiller Aiden McGeady på en fri transfer. (Record)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik