Fodbold nyheder

Engelsk avis rangerer Danmark foran store nationer på landholdsrangliste

Af Malte Storm Madsen

Det danske landsholds storform er ikke gået ubemærket hen. Og i udlandet spår man da også danskerne gode chancer til VM-slutrunden i Qatar.

Article image

Efterårets VM står snart får døren, og spændingen er kun blevet ekstra stor efter VM-grupperne nu er på plads efter de sidste playoff-runder. Bl.a. stod det for et par dage siden klart, at Danmark i gruppespillet udover at skulle op mod Frankrig og Tunesien nu også er kommet i gruppe med Australien efter deres sejr i straffesparkskonkurrence over Peru.


I forbindelse med, at de europæiske landshold har været i aktion under UAFA Nations League, har den engelske avis The Guardian lavet en power ranking over de hold de mener er i bedst form i øjeblikket. Her indtager det danske landshold en flot syvende plads og får samtidig rosende ord med på vejen fra The Guardian:

- Danmark har bevist, at de uden tvivl er blandt verdens bedste landshold, selvom følelserne omkring Christian Eriksens kollaps og genoptræning utvivlsomt hjalp dem til at nå semifinalerne ved EM sidste år.

- De stormede gennem kvalifikationen (til VM red.), og de vandt for nylig over Frankrig, som de er i pulje med. Og det bedste er, at Eriksen igen styrer spillet. Danmark har en god chance for at komme langt.

Argentina topper listen foran Brasilien frem mod VM-slutrunden, der begynder 21. november. På listen er Danmark foran store nationer som Belgien, Portugal og England.

The Guardians liste
1. Argentina
2. Brasilien
3. Spanien
4. Holland
5. Tyskland
6. Frankrig
7. DANMARK
8. Belgien
9. Portugal
10. England


Mere om Danmark

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik