Asbjørn Steffensen

Løfter Milan-profil sløret for landsmands fremtid her?

Rafael Leao har på de sociale medier måske været med til at hinte, hvor hans landsmand, Renato Sanches, skal spille næste sæson.
De italienske mestre, AC Milan, skal forstærke sig til næste sæson, hvor de både skal forsøge at forsvare det italienske mesterskab og forsøge at gøre en god figur i Champions League.

En af de rygter, der har floreret mest omkring klubben, er den potentielle transfer af Lilles portugisiske midtbane-profil, 24-årige Renato Sanches. Og noget kunne tyde på, at der nu snart sker fremskridt i den sag.

Tager man et kig på Sanches' seneste opslag på Instagram, kan man se, at hans landsmand, Rafael Leao, der til dagligt spiller i AC Milan, har kommenteret opslaget med emojis i rød og sort - Milans farver.

Dette har sat yderligere ild til rygterne om, at Sanches rykker til Milano denne sommer og fået Rossoneri-fans til for alvor at krydse fingre.

Sanches kom til Lille i 2019, og siden er det blevet til 91 kampe for den nord-franske klub, som han overraskende vandt Ligue 1 med sidste sæson.