Fodbold nyheder

Bayern-direktør: Lewandowskis udtalelser fører ingen vegne!

Af Anders Mathiasen

Bayern Münchens direktør Oliver Kahn er ikke tilfreds med Lewandowskis seneste kommentarer om sin fremtid i Bayern.

Article image

Robert Lewandowski har igennem otte sæsoner slået rødder i Bayern München og vundet alt, der er værd at vinde med tyskerne. Dog er polakkens seneste udtalelser ikke faldet i god jord hos Bayern Münchens ledelse.


Mandag meddelte Lewandowski officielt, at han ikke vil fortsætte i Bayern München i næste sæson, men klubbens direktør Oliver Kahn har ikke meget tilovers for offentlige udtalelser som polakken kom med i går. I et interview med det tyske medie Sport 1, kritiserer Kahn Lewandowski.

- Jeg kan ikke forklare, hvorfor Robert vælger at gå denne vej. Offentlige udtalelser som det fører dig ingen vegne, siger Kahn.

- Robert blev verdens bedste spiller her to år i træk. Jeg mener, han bør vide, hvad han har i Bayern. Taknemmelighed går ikke kun en vej, raser det tyske målmandskoryfæ.

Oliver Kahn henviser til, at Lewandowski i 2020 og 2021 vandt FIFAs 'The Best'-award som verdens bedste fodboldspiller. Prisen er blevet uddelt siden 2016. Derudover vandt Lewandowski Champions League en enkelt gang, det tyske mesterskab otte gange og pokalturneringen tre gange.

Mere om Robert Lewandowski

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik