Fodbold nyheder

Lewandowski lægger pres på Bayern München

Af Niklas Gerster

Den ombejlede polske angriber Robert Lewandowski udtrykker sin utilfredshed over Bayern Münchens nøleri.

Article image
Ritzau-Scanpix

- Jeg kan ikke lide at være i denne situation. Min tid i Bayern er forbi. Jeg ser ikke nogen chance for at fortsætte min karriere der, baseret på hvad vi har set i de sidste to uger. Den bedste løsning er et exit. Jeg håber ikke de beholder mig.


Klar tale fra den polske angriber til den spanske avis Marca. Lewandowski er vel nok en af de mest omtalte transferemner i øjeblikket. Han har meddelt til klubben at han ikke ønsker at forlænge, og alt peger på at han og FC Barcelona er i forhandlinger om en aftale.

Bayern München bliver dog ved med at stå i vejen for transferen, og det kan nu tyde på at Lewandowskis tålmodighed med klubben snart er ved at slippe op. Bayern München bliver i hvert fald med dette citat fra Lewandowski opfordret til at træffe en beslutning snarest. Den tyske storklub står dermed over for flere dilemmaer i denne transfersaga.

Vælger de at lade deres angrebsdiamant gå, står de uden en umiddelbar afløser af samme kvalitet på hans position. Omvendt kan de ved ikke at acceptere Lewandowskis transferanmodning potentielt risikere at have en utilfreds medarbejder gående i klubben i det næste års tid.

Mere om Robert Lewandowski

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik